Uncategorized

Information om workshops

Lige nu afholder jeg to forskellige workshops. Jeg undervisninger i tufting samt vævning på cykelhjul. Under feltet BOOK WORKSHOP kan I gå ind og se de forskellige datoer og købe lige præsic den workshop som passer jer bedst. Men tænk ikke for længe da der kun kan være max. 4 personer til tufte workshppen og 6 til vævning.

Jeg er meget fleksibel i forhold til hvordan man vil have sin workshop. Hvis man har lyst at købe en workshop som kun er til dig og din veninden, kan vi sagtens finde ud af det. Så hedder det en lukket workshop.

Om sommeren er det perfekt til at holde workshops på vores store skibs dæk. Sidste sommer holdt jeg polterabend tufte workshop, vi var 14 tøser. Det var så hyggeligt og med lækkert tapas mad. De endte op med to fine designs.

Jeg holder gerne kreative fødselsdage eller hvad med en tufte workshop i bryllups gave.

Jeg holder gerne workshops, hvor det er kun er 3 timer varighed. Så laver vi en plan sammen.

Skriv gerne en mail eller ring hvis du har spørgsmål.

Kontakt: E-Mail: michella.ahm@gmail.com eller sms til mobilnr: 40547304.

Workshoppen er for alle, både begyndere og dem som har prøvet det før. Det eneste du skal gøre, er at komme med en ide og så vil jeg hjælpe dig med at fuldføre dit mesterværk. Jeg vil glæde mig til at møde jer.

Vi væver på cykelhjul og genbruger stof. Det er 100% bægedygtigt. Kom og have en hyggelig kreativ dag. Det er op til dig hvad du har lyst til at lave, men jeg hjælper dig gerne og kommer med gode ideer.

Super hyggelig polterabend. Der blev tuftet oppe vores dæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *