Om mig

Mit navn er Michella Ahm og jeg har stiftet Mahm, en lille virksomhed som har base på skibet Alfanda.

Her har jeg mit kreative arbejdsrum hvor der udvikles og designes spændende sager. Det er også her jeg holder mine workshops.

Jeg udvikler og producerer en række innovative indretnings- og funktionelle designprodukter baseret på upcycling. Det vil sige at man forholder sig til produkt samt materialerne, men tager hele livscyklussen i betragtning.

Essensen for mig er at kunne omdanne udtjente og kasserede materialer og produkter, til noget der får en ny funktion og nyt liv. Herved værdsættes et allerede etablerede design og æstetik på ny.

Baggrund

Min baggrund er tekstildesigner, uddannet på Designskolen Kolding, med afgang i 2006. Mit afgangsprojekt var dengang tuftede tæpper og mit redskab var tufte pistolen. Dengang var det slet ikke udbredt som det er nu på de sociale medier og jeg var den første på designskolen som eksperimenterede med tufting.

Efterfølgende har jeg arbejdet en del år hos Ege tæpper som designer og har fået erfaring i tæppe verdens industri. Efter en pause valgte jeg så at starte mit eget firma Mahm. Sideløbende har jeg også været en del af Testlaboratoriet i Sydhavn Genbrugscenter. Testlaboratoriet bestod af en gruppe iværksættere, der udviklede nye måder at genbruge affald. Jeg var med fra starten af og var med i hele projektet. Indtil jeg syntes, at jeg havde opnået en hvis erfaring i at arbejde videre selv og holde bl.a workshops for jer.

På testlaboratoriet i Sydhavn Genbrugscenter fik jeg mulighed for at fortælle om mit produkt Cikular til TV2 Lorry. Det ligger inde på Sydhavn Genbrugscenters hjemmeside, hvis man har lyst til at høre mere om projektet.